collage praktijk

 

boeddhakaarsklein 2

 

 

THAISE VOET/BEENMASSAGEUitleg  therapie:


Ook bij deze vorm van therapie wordt er gewerkt op
uiteinde van zenuwen. (de reflexzones genoemd) Deze corresponderen met  alle organen en klieren in uw lichaam.

Een
vergelijkbare  therapie vorm dus met de reflexzone therapie met het verschil dat we nu met een houten stokje (Nuets genaamd) de  acupressuurpunten op uw voet stimuleren en worden ook de onderbenen meegenomen  in de behandeling.

Er wordt gebruik gemaakt van
speciale Thaise olie.

Omdat er ook op onderbenen  gewerkt wordt, kom je ook over allerlei meridianen (deze voorzien het lichaam van energie) en alle afvalstoffen die hier inzitten  worden mee afgevoerd.

Door de Thaise voetmassage
verbetert de bloedsomloop,verminderen spanningen op lichamelijk en geestelijk niveau, worden organen geactiveerd met als doel herstellen van natuurlijke balans en energiestroom in het lichaam  waardoor ziektes en symptomen afnemen.

Een pijnlijke plek op voet en/of been is een weerspiegeling van een blokkade  ergens in het lichaam.
Blokkades worden veroorzaakt door afvalstoffen die neerslaan op een bepaald  gebied waardoor de energiedoorstroming verstoord wordt, dit geeft de  pijnklachten.

Een blokkade wordt door een goede therapeut gevoeld op de voet. Zo’n gebied  voelt dan harder, weker of er zijn al kristallen te voelen. Kristallen zijn eigenlijk neergeslagen afvalstoffen die zo snel mogelijk dienen  te worden afgevoerd.

Met deze vorm van voetmassage komen er
veel afvalstoffen vrij en kunnen uw organen weer  voldoende voedingstoffen tot zich nemen en worden blokkades opgeheven.

Doordat er veel afvalstoffen vrijkomen kunt U zeker de eerste keren na een  behandeling bijvoorbeeld een lichte hoofdpijn hebben of een andere klacht.

Ook eventueel kunt u emotioneler reageren dan normaal.

Dit is echter een zeer positief effect van de behandeling.
Uw lichaam is bezig zich te  reinigen
en dat heeft nu  eenmaal tijd nodig.
Wel graag vermelden aan therapeut welke reacties u gehad heeft op de  behandeling.

Mocht U echter geen reactie krijgen na de derde behandeling dan kunt U  beter stoppen want dan is Uw lichaam er nog niet klaar voor zichzelf te  herstellen.
 

Thaise  voetmassage te gebruiken bij:

Alle lichamelijke klachten.
 Alle geestelijke  klachten.
 Ontspanning en  afvoer afvalstoffen.

Een behandeling duurt  ongeveer 45 minuten.